DESPRÉS DE LA BOIRA

HISTÒRIA

La història de Siegfried Meir sembla treta d’un conte.

 Jueu alemany, va entrar en el primer camp de concentració quan tenia nou anys. Allà els seus pares van morir mentre que ell va ser enviat a un altre camp, Mauthausen, el camp dels republicans espanyols. Allà un jove de 30 anys, Saturnino Navazo va decidir adoptar-li per a poder protegir-li i donar-li una nova educació.

 El nen sabent l’esforç que realitzava el seu pare adoptiu va decidir dedicar la seva vida a demostrar-li que havia valgut la pena salvar-li. I així va triomfar en el món de la música com a cantant i després com a empresari a Eivissa, fins que va morir el seu padrastre. Amb aquesta mort va perdre el sentit de la vida.

 Siegfried va ser llavors rescatat pel seu amic Georges Moustaki, que el va ajudar a enfrontar-se al seu passat per a continuar vivint.

PREMIS I NOMINACIONS:

PREMI DOCUMENTA MADRID – SECCIÓ PANORAMA

NOMINACIÓ FESTIVAL DE  LUCHON – SECCIÓ OFICIAL

ÀUDIO I SUBTÍTOLS DISPONIBLES

ÀUDIO: FRANCÈS, CASTELLÀ

SUBTÍTOLS: CATALÀ, CASTELLÀ

PRODUCCIÓ

CINÈTICA PRODUCCIONS

FRANCE 3 OCCITANIE

13 PRODUCCIONS

RUTH DISKIN 

DIRECCIÓ – Luis Ortas GUIÓ – Luis Ortas, Pedro de Echave INVESTIGACIÓ – Arancha Gorostola MUSICA – Jean Siegfried PRODUCCIÓ EXECUTIVA – Angela Bosch, Luis Ortas, Gilles Perez, Cyrille Perez PRODUCCIÓ – Marisa Goñi, Neus Vallori, Nuria Amigo, Caterina Mas, REALITZACIÓ I MUNTATGE – Jaume Carrió GRAFISME I POSTPRODUCCIÓ – Iskra Karadzhova IMATGE – Jaume Carrió, Iskra Karadzhova, Luis Ortas MÚSICA – Miquel Angel Aguió SO – Rubén Pérez ANIMACIONS – Adri Nalina

Som una productora audiovisual.

Fem cinema i imaginam ficció.

Treballam en equip.